вторник, 20 юли 2010 г.

20.07 Вторник


Днес беше малко по-хладно от другите дни. Качих още имоти - всички са за морето. Лили ни почерпи със сладолед :P Беше много освежаващо и мисля че ми се отрази добре за да се събудя напълно. Както и да е, всички от екипа сме като едно голямо семейство. Това много ме радва. Също така имах и като задача, да преведа една статия от английски, на български език.
Ето за какво става въпрос:
Географично, Холадния е ниско-разположена държава, повечето от страната е много равнинна, с изключение на предпланините в далечния юго-изток и няколко ниско-планински вериги в централните части, създадени от ледници. Холандия не е многолюдна страна. Известна е със своите вятърни мелници, лалета, дървени обувки, трева, цирене Гауда, визуални артисти и колела. Холандската архитектура е играла важна роля в международното архитектурно развитие. Снимката показва конзолния .. в Амстердам усилва дневната светлина в интериорите и запазва на открити пространства.
Тази структура е някакъв вид работа извън позицията на архитектурата , като чиста проба социология и екология. Холандската палата е емблема на MVRDV, AOS шително задълбочено мислене .. умението за натрупване е повтаряща се черта във всички VRDV, AOS градски решения. Във тази сграда е белязан изкуственият характер на Холандия в, ..области, AC.

Няма коментари:

Публикуване на коментар