сряда, 4 август 2010 г.

Ползите и минусите да живееш в апартамент?


Като начало, може би апартаментът е най-доброто решение, ако си търсите къде да живеете. Защото ако си търсите къща на Центъра, по смъртно няма да намерите никаква на прилична цена. А пък, ако по принцип си търсите къща, никое място не е толкова хубаво, колкото район Централен. Всички хора го харесват най-много. Може да няма къщи на хубави цени, но има изгодни апартаменти в района или въобще навсякъде из Пловдив. Едностайни, двустайни, тристайни и т.н. Може да не са големи, колкото една къща, но има достатъчно място за всичко, от което се нуждае едно семейство. Няма значение колко пари можете да дадете, за да купите апартамент, но във всички случаи, ще имате всичко, от първа необходимост - спалня/спални, баня-тоалетна или баня и отделно тоалетна, кухня, хол, трапезария или свързани. Всичко е като в къща, но с умалени размери. Минусите са, че ако имате голямо семейство, то тогава трябва да си вземете един наистина голям апартамент или направо една къща. Ако имате котка,папагал, рибки или други малки животни е добре, все пак са малки, и също така и малки породи кучета, но няма да е много удобно с един лабрадор, доберман или хъски и семейство с четирима човека (примерно) в тристаен апартамент. Апартаментът ще трябва да е доста широк, за да ви е спокойно.
Моят извод е, че първо трябва да видите колко хора ще живеят в апартамента, колко животни имате или дали смятате да имате животни, и да си потърсите най-изгодния и най-добрия апартамент за вас, според възможностите ви.

3 коментара:

  1. Така е, не е лесно с голямо куче в апартамента :) ... но за големия град няма по-подходящо жилище. А за домашните любимци е важно най-вече да бъдат обичани и да им се оказва нужното внимание.

    ОтговорИзтриване
  2. И пак се връщам на онази - въртящата се къща!- Тя ще е достатъчна за всички вас /вкл. многобройните ви домашни любимци/!

    ОтговорИзтриване